Ladning af billig strøm fra Solcelle anlægget og elnettet med Danskbygget Xolta batteri

HVOR GRØN ER DU? SE DET PÅ VORES APP

Med XOLTA’s app kan du på hvilket som helst tidspunkt på døgnet se, om du bruger lagret energi, hvor meget der kommer direkte fra solen, og hvor meget der kommer fra elnettet. Og ikke nok med det: Du kan aflæse hvor mange penge og hvor meget CO2 , du sparer. Ligesom du kan se, hvor meget energi dine solceller producerer.​

TRE FORDELE(CASE)

Hurtigt opsummeret er der tre grunde til, at Jonas Clausen har valgt XOLTA som batteriløsning: Batteriet kan placeres udendørs, det stilrene design og endeligt app’en, der giver et detaljeret overblik over batteriets anvendelse, strømproduktionen fra husets solceller og husets strømforbrug.

”Jeg har ikke lyst til at rydde plads til et solcellebatteri inde i huset. Så for mig er det vigtigt, at XOLTA leverer et batteri, der er designet til at stå udendørs, så det virker uanset temperaturen. Udseendet har også en stor finger med i spillet. For helt ærligt, de lidt ældre solcellebatterier kan godt ligne noget der er løgn. Men batteriet fra XOLTA er virkelig flot og diskret”, siger Jonas Clausen.

Og så er det, han hiver mobiltelefonen frem

Få et mindre energiforbrug

​Udfyld formularen og modtag et GRATIS tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FORKROMET OVERBLIK

For den tredje grund til, at valget er faldet på XOLTA, er den digitale formidling af batteriets performance og strømforbruget via den web app, som XOLTA leverer. Interaktive kurver og klare grafer giver Jonas Clausen en lang række data om familiens produktion af strøm og strømforbrug. Data, der aldrig er ældre end et minut gamle. Data, der kan opgøres i perioder, man selv definerer og med høj detaljeringsgrad. Mens vi taler i solskinsvejret, kan vi se, at familien producerer mere strøm, end den bruger, selv om bilen lader.

”Så er jeg glad, for nu er der strøm på batteriet til i aften. Det giver en stor tilfredsstillelse at kunne bruge sin egen grønne strøm, både om dagen, om aftenen og ofte også om natten,” siger Jonas Clausen.

GRØNT ER VIGTIGT, SJOVT OG KLOGT

Du er mere end velkommen til at ringe til os allerede i dag på telefon: 35 37 92 99. Benyt også gerne vores kontaktformular til højre på hjemmesiden, så svarer vi hurtigst muligt.

Vi sidder klar til at vejlede dig om Xolta batteriløsning og til at give dig et rigtig godt tilbud på vores ydelser. Så uanset om du bor nær Nørrebro/Frederiksberg eller Smørum/Egedal, kan du tage kontakt til os.​​

​✓

​CEO ​25 års erfaring

​✓

​Uddannet ​BedreBolig-rådgiver

​✓

​Autoriseret ​el-installatør og elektriker

Jørgen Eric Clausen

Altid super professionel og stærk faglig opgaveløsning og altid til tiden. Pålidelighed og punktlighed er varemærket.

Anne Dorthe Groskopf

På min arbejdsplads har vi brugt Elinstallatør Henrik Sørensen flere gange, da det udførte arbejde altid er i orden og udføres som aftalt.

​✩✩✩✩✩

​Vurderet 4.4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook og Google.

Bred viden og erfaring indenfor el-installationer

tekniq-kvalitet

tekniq-arbejdsgiverne

energivejlederen

etiket autoriseret ve-installatør

etiket autoriseret installatør

Kontakt os

​​Egedal

​Administration og bogholderi

Holmevej 5
​2765 Smørum​

Telefon: 44 68 92 99

København
​Produktion og lager

Griffenfeldtsgade 37 A, st.
​2200 København N

Telefon: 35 37 92 99

​Vi arbejder for og med FN's Verdensmål​

​Valideret Impact Report

AUT. EL-INSTALLATØR HENRIK JUNKER SØRENSEN ApS

CVR: 29619026