​ CEO 25 års erfaring

Uddannet BedreBolig-rådgiver

Autoriseret el-installatør og elektriker

København: 35 37 92 99
Øvrige ​Sjælland​: 44 68 92 99​​

Eleftersyn, energioptimering & -renovering

Hos Aut. El-installatør Henrik J. Sørensen ApS tilbyder vi, blandt andet, eleftersyn og energirådgivning med henblik på energirenovering og energioptimering for kunder på blandt andet Frederiksberg og Nørrebro i København samt i Smørum.

Vi er uddannet elektriker, energivejleder og BedreBolig-rådgiver, og derfor har vi de rette kompetencer til at udføre eleftersyn og el-tjek i private boliger og i virksomheder.

Få et mindre energiforbrug med et eleftersyn

​Måske vil du gøre din bolig bedre og få et mindre energiforbrug. Eller måske ønsker du et eleftersyn i forbindelse med tilflytning eller fraflytning af hus, lejlighed eller andelsbolig. 

Vi tilbyder også service og vedligeholdelse af boligens elektronik og el-installationer.​

Vi kan blandt andet tilbyde:

Vi har altid fokus på, at overholde alle indgåede aftaler. Samtidig har vi fokus på at servicere vores kunder bedst muligt. Derfor kommer medarbejderne løbende til efteruddannelse og kurser. Vi bestræber os med andre ord på, at vi altid skal være på forkant med den teknologiske udvikling.​

Ring til vores døgnvagt

Du kan ringe til vores døgnvagt service på telefon 40 ​41 35 31, hvis du har akut behov for en elektriker uden for den normale åbningstid.​

Få et uforpligtende tilbud på el-tjek og energi-tjek

​Hvad koster et eleftersyn? Det kommer naturligvis an på omfanget, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud på et el-tjek eller et energi-tjek.

Du kan ringe til os på telefon 35 37 92 99 for at drøfte mulighederne og priserne nærmere. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Få et mindre energiforbrug

Indhent et GRATIS tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Facebook og Google

Vi samarbejder med

​Egedal

Administration og bogholderi

Holmevej 5

2765 Smørum​

Tlf.: 44 68 92 99

CVR: 29619026

København

Døgnvagt

Aften, weekend samt søn- og hellige dage: 

Tlf. 40 41 35 31