Autoriseret VE installatør indenfor varmepumpe og solcelleanlæg

​Er du en af dem, der gerne vil finde en ny og bedre måde at opvarme dit hus på? Hos Autoriseret VE el-installatør Henrik J. Sørensen ApS kan vi hjælpe dig med montering af varmepumpe, så du får et bedre indeklima. Vi tilbyder også service på varmepumpe.

Vi arbejder blandt andet på Nørrebro og Frederiksberg i København samt i Smørum og Egedal, men kommer gerne ud i omegn også, hvis du har behov for det.

Har du brug for en godkendt autoriseret VE installatør til installation af eksempelvis en luft til luft varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en form for varmeanlæg, der kan bruges som en erstatning for tidligere varmeanlæg, og du kan vælge, at den skal varme hele eller dele af din bolig op.

En varmepumpe har flere fordele:

  • Udnytter den varme, der er i jorden eller i luften til at opvarme din bolig med.
  • Den udnytter eksisterende varme og skal derfor ikke selv skabe det, som eksempelvis et fyr.
  • Et varmeanlæg er langt bedre for miljøet end ældre varmekilder.
  • Bruger kun en fjerdedel af den elektricitet, som en radiator bruger.

En varmepumpe er altså i mange tilfælde et rigtig godt alternativ til eksisterende, ældre varmekilder i din bolig.

Få et mindre energiforbrug

​Udfyld formularen og modtag et GRATIS tilbud.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Denne form for varmepumpe er ikke så kraftig som de andre varmepumper. Det er den billigste løsning, og den kan sjældent varme et helt hus op alene. Brug en luft til luft varmepumpe som supplement til andre eksisterende varmekilder i din bolig.

Vi anbefaler, at du får os til at installere din luft til luft varmepumpe i dit sommerhus, da den her er oplagt. Det er den, fordi den er ideel til opvarmning af store sammenhængende rum, som man ofte har i sommerhuse.

Fordelen ved en luft til luft varmepumpe er også, at den kan blæse kold luft ud i rummet. Om sommeren fungerer den derfor som aircondition, og det kan være rart i et varmt sommerhus. 

En luft til luft varmepumpe kan spare på varmeregningen

Hos os får du nye installationer og vedligeholdelse af varmepumper. Vedvarende energi er en rigtig god idé, da det kan give dig store besparelser. Du kan med vores hjælp spare op til 50 % på din varmeregning.

Vi har 7 års erfaring med klimaanlæg i alle størrelser og former. Vi tilbyder derfor luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe.

Få service på varmepumpe

Der er økonomiske og miljøvenlige fordele ved at vælge en varmepumpe. Når du køber en varmepumpe hos os, kommer vi selvfølgelig og installerer den for dig, men vi garanterer også service på varmepumpe, hvis der skulle opstå problemer med din nye varmepumpe.

Kontakt os hvis du ønsker service på varmepumpe. Så kommer vi straks og hjælper.

​Montering af varmepumper

Det kunne være skønt, hvis man selv kunne montere en varmepumpe, men det er desværre ikke tilfældet. Man skal nemlig være autoriseret for at kunne udføre opgaven lovligt. Heldigvis gør vi det hurtigt og billigt.

Hos Autoriseret el-installatør Henrik J. Sørensen ApS tilbyder vi:

  • Salg og installation af solcelleanlæg
  • Salg og installation af varmepumper
  • Service af varmepumpe

Vi tilbyder salg og montering af varmepumpe. Vi er autoriseret i opsættelse af en luft til luft varmepumpe, hvorfor alt, hvad vi laver altid, er i højeste kvalitet. Desuden har vi F-certifikat til montering af varmepumpe.

En montering af varmepumpe kan på sigt spare dig penge.

Hvad koster en varmepumpe?

Priser på installation af varmepumpe varierer meget i forhold til, hvilken model man vælger, samt hvilken form for varmepumpe der er tale om.

Nogle varmeanlæg kræver, at man graver en slange ned i jorden, og et sådan stykke arbejde er selvsagt mere omfattende, end hvis man ikke behøver en jordslange.

Vores priser altid er konkurrencedygtige. Du kan derfor forvente en billig pris og et godt tilbud, når du henvender dig hos os.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er som sagt det billigste valg, når det kommer til varmepumper, men også her findes der mange forskellige priser, afhængigt af hvilken model du vælger.

Du må endelig ikke lade dig afskrække af priserne. I sidste ende sparer du mange penge på din varmeregning, så det er altså investeringen værd.

Kontakt os og fortæl os om, hvilke behov du har for opvarmning din bolig. Så finder vi sammen den rette varmepumpe og det rette tilbud til dig.


Se resultater efter blot 2,5 år

Faktisk er det sådan, at de fleste varmepumper har tjent sig selv ind på blot 2,5 år. Det er altså ikke ret lang tid, og anskuer du din investering sådan, bliver den pludseligt ikke nær så uoverskuelig.​

Kan man få tilskud?

Hvis du synes, en varmepumpe er en dyr investering, bør du undersøge muligheden for at få tilskud til den. Det er sådan, at energiselskaber gerne vil støtte energibesparende tiltag i din bolig, og en varmepumpe anses for at være energibesparende.

Forvent dog ikke, at du altid kan få tilskud. Det er meget forskelligt fra kommune til kommune og bolig til bolig. Men vi anbefaler stærkt, at du forhører dig, inden du får os til at montere din varmepumpe.

Kontakt gerne mange forskellige energiselskaber for at få det bedst mulige tilbud. Det kan svare sig, når du investerer mange penge i dit nye varmeanlæg.

​ 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud i dag

​Skal du bruge eksperter til at installere en luft til luft varmepumpe? Vi vedligeholder, servicerer og sælger klimaanlæg, varmepumper og meget mere, og vi hjælper meget gerne dig med at optimere dit varmeforbrug.

Du er mere end velkommen til at ringe til os allerede i dag på telefon: 35 37 92 99. Benyt også gerne vores kontaktformular til højre på hjemmesiden, så svarer vi hurtigst muligt.

Vi sidder klar til at vejlede dig om varmepumper og til at give dig et rigtig godt tilbud på vores ydelser. Så uanset om du bor nær Nørrebro/Frederiksberg eller Smørum/Egedal, kan du tage kontakt til os.

​✓

​CEO ​25 års erfaring

​✓

​Uddannet ​BedreBolig-rådgiver

​✓

​Autoriseret ​el-installatør og elektriker

Jørgen Eric Clausen

Altid super professionel og stærk faglig opgaveløsning og altid til tiden. Pålidelighed og punktlighed er varemærket.

Anne Dorthe Groskopf

På min arbejdsplads har vi brugt Elinstallatør Henrik Sørensen flere gange, da det udførte arbejde altid er i orden og udføres som aftalt.

​✩✩✩✩✩

​Vurderet 4.4 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook og Google.

Bred viden og erfaring indenfor el-installationer

tekniq-kvalitet

tekniq-arbejdsgiverne

energivejlederen

etiket autoriseret ve-installatør

etiket autoriseret installatør

Kontakt os

​​Egedal

​Administration og bogholderi

Holmevej 5
​2765 Smørum​

Telefon: 44 68 92 99

København
​Produktion og lager

Griffenfeldtsgade 37 A, st.
​2200 København N

Telefon: 35 37 92 99

​Vi arbejder for og med FN's Verdensmål​

​Valideret Impact Report

AUT. EL-INSTALLATØR HENRIK JUNKER SØRENSEN ApS

CVR: 29619026