​ CEO 25 års erfaring

Uddannet BedreBolig-rådgiver

Autoriseret el-installatør og elektriker

København: 35 37 92 99
Øvrige ​Sjælland​: 44 68 92 99​​

Kundeudtalelser fra Google​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Jeg kan varmt anbefale denne elinstallatør som jeg nu har brugt af flere omgange. De (Jeg har haft besøg af 2 forskellige fra virksomheden inkl Henrik selv) har været meget konstruktive og løsningsorienteret. Meget fleksible og udover det fine stykke arbejde også ualmindelig behagelige. Jeg værdsætter altid de menneskelige kvaliteter så højt som det faglige. Det er trygt at vide at man har 'gode' mennesker gående rundt i sit hjem."

- Pernille Aalund

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"GLIENKE DESIGN har haft stor glæde af at bruge elektriker Henrik J Sørensen til vores seneste to messer, herunder Pakhusstrik 2019 på Nordatlantens Brygge og på Samsø Broderifestival 2019. Det er bare så vigtig,t at man kan se varerne og at farverne på strikkegarn og broderiartikler gengives korrekt. Det har været til glæde for vores kunder og til gavn for vores omsætning. Vi kan varmt anbefale firmaet og vil naturligvis bruge dem igen på torsdag d. 24 okt, når vi drager til Kreative Dage i Fredericia."

- Laila Glienke Sørensen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

"Vores lejlighed på Vesterbro skulle have installeret helt ny strøm og tavle. Vi har med Henrik, været i sikre hænder hele vejen igennem. Først med gode råd og vejledning, dernæst med selve arbejdet, der blev udført helt i orden og til både aftalt pris og tid. Henrik og hans personale kan varmt anbefales."

- Kim Jensen

✩ ✩ ✩ ✩

"Dygtig og venlig mand man kan stole på med behageligt personale."​

- Jan Nielsen

Få et mindre energiforbrug

Indhent et GRATIS tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 9 anmeldelser fra Facebook og Google

Vi samarbejder med

​Egedal

Administration og bogholderi

Holmevej 5

2765 Smørum​

Tlf.: 44 68 92 99

CVR: 29619026

København

Døgnvagt

Aften, weekend samt søn- og hellige dage: 

Tlf. 40 41 35 31